بيرين المــدير العـــــام
عدد المساهمات : 1437 نقاط : 3303 تاريخ التسجيل : 03/08/2010 العمر : 29
| موضوع: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الخميس سبتمبر 23, 2010 4:44 am | |
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته هدا خبر جديد الللي فهمت انو بيرين وتوبا كيفانش وكينان رح يمثلو مع بعض ان شالله يكون الخبر صحيح لانو رح يكون مسلسل رائع وناجح طبعا
Türkiye'nin, Pazartesi gününden itibaren tek derdi EZEL dizisi olmuş.
Herkes çok çabuk unuttu referandumu ve referandumda yıkılan tabularımızı. Her neyse, konumuz bu değil. Başlığımızda ve satır başında da bahsettiğimiz üzere "Ezel ve Kıvanç Tatlıtuğ"a dönelim.
Kıvanç'ın, Ezel dizisine gireceği tüm basında yer aldı. Bunun üzerine, telefonla olayın tüm detaylarıyla öğrenmek üzere istihbarat kaynağım olan "bilirkişiyi" aradım.
Aradım ve konuşmalar şu şekilde geçti.
Ben: Kıvanç, Ezel'e girecekmiş doğru mu?
Bilirkişi: Nereden duyuldu ?
Ben: Tüm medyada yer aldı. Ne zaman dahil oluyor?
Bilirkişi: Şimdi görüşmeler sürüyor. Muhtemelen Ocak ayında falan girecek, gazino patronu olarak. Ayrıca yeni bir film projesi var.
Ben: Ocak ayında mı?
Bilirkişi: Evet
Ben: Anladım... Film projesi nasıl olacak?
Bilirkişi: Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak başrollerini.
Konuşmanın önemli kısımları bunlar. Gelelim detaylarına...Bana "Kıvanç Ezel'e Ocak ayında girecek" denildi, biraz kandırıldık gibi oldu. Diğer yandan olaya bir başka pencereden baktığımızda, şu düşünülebilir. Kıvanç Tatlıtuğ, konuk oyuncu olarak girdi. Yani, geçici olarak senaryoya dahil edildi. Konuk oyuncu dediğin 3-5 bölüm oynar, çeker gider. Telefon görüşmesine göre de, belki Ocak ayında tamamen dahil olabileceğinden bahsetmiştir bana bilirkişim.
Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu aynı filmde
Bilirkişimin söylediği asıl önemli haberse şu;
"Bilirkişi: Kenan İmirzalıoğlu, Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak başrollerini."
Kadro muhteşem. Başrollerini oynayacak oyuncular yaptıkları her televizyon projesinde ratingleri alt üst etmiş isimler. Bu filmin o kadar güzel olması gerekiyor ki, bu kadro ile bütünleşip gişe rekorları kırsın.
Vizyona giren öyle filmler gişe yapıyor ki tam rezalet. Şehir magandasının, bayat esprilerini 3 milyon izleniyor ülkemde...
Yine, bu filmler bu kadar çok izlenmesine rağmen oyuncularına para ödemiyorlar. Bahaneler ile geçiştiriyorlar. Yeri gelmişken hakkınızı arayın. | |
|
حبيبة بيرين نائب المدير العام
عدد المساهمات : 3213 نقاط : 3595 تاريخ التسجيل : 07/08/2010 العمر : 29
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الخميس سبتمبر 23, 2010 5:51 am | |
| | |
|
مدمنة بيرين سات عضو مشارك
عدد المساهمات : 36 نقاط : 42 تاريخ التسجيل : 07/12/2010 العمر : 40 الموقع : قلب عشيقتى بيرررين سات
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الثلاثاء ديسمبر 07, 2010 5:31 pm | |
| مشكوووووووورة حبيبتى ع الخبر الرررررائع
رراح يكووووووووون شكلااااااااااااااته اكيد دااااااام العسسسسسسسسل بيررو فيه | |
|
عاشقة بيرين سات عضو فضي
عدد المساهمات : 249 نقاط : 308 تاريخ التسجيل : 26/11/2010 العمر : 32
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الخميس ديسمبر 09, 2010 1:39 pm | |
|
يسلمووو الخبر كثير حلووووو
المسلسل شكله حلووووووو دام فيه بيرين اكيدحلووو
بس ياريت نعرف قصه المسلسل واسمه
ويسلموو
| |
|
mimi saat عضو مشارك
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. السبت ديسمبر 25, 2010 2:08 pm | |
| والله شكل المسلسل بيشوق وخاصة انو بتمثل فيه ملكتنا بيرين | |
|
shahid berooo مشرف
عدد المساهمات : 629 نقاط : 647 تاريخ التسجيل : 22/08/2010 العمر : 37
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. السبت فبراير 05, 2011 7:12 am | |
| بتمنى يكون الخبر صح وياريت كيفو وبيرو يجتمعوا فى عمل تانى
| |
|
Jessica المشرف العـــــــام
عدد المساهمات : 1960 نقاط : 2549 تاريخ التسجيل : 21/04/2011 العمر : 27 الموقع : http://hala-55-c67.forumarabia.com/
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الجمعة أبريل 29, 2011 12:51 am | |
| مييييييييييييييييرسي ع خبر حلووووو | |
|
نـــدى الـــرووح نائب المدير العام
عدد المساهمات : 1602 نقاط : 2528 تاريخ التسجيل : 01/05/2011 العمر : 33 الموقع : في قلب كل شخص احبه ويحبني
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الأحد مايو 08, 2011 7:13 am | |
| | |
|
ملاكي بيرين سات عضو ذهبى
| موضوع: رد: فيلم جديد يجمع بين بيرين وكيفانش وتوبا وكينان.. الثلاثاء فبراير 25, 2014 6:26 pm | |
| | |
|